Centrovice 
Centrovice kort fortalt
Centrovice er en moderne landbrugsrådgivningsvirksomhed med 150 medarbejdere. Vi rådgiver og løser opgaver for vores kunder inden for områderne: kvæg, svin, planteavl, regnskab, bogholderi, finansiering, løn, jura og HR. Vores mission er- på tværs af fagområder- at skabe værdi for vores kunder i kraft af vores rådgivning og de opgaver vi løser.

Organisation
Vi er organiseret i mindre fagteams, som selv planlægger og fordeler arbejdsopgaverne i teamet. Organisationsstrukturen er hierakisk men med korte beslutningsveje og meget synlig ledelse. Centrovice er en partner i DLBR.

Medarbejdere
Som medarbejder føler du dig velkommen og en del af et fagligt og kollegialt fællesskab. Der lægges vægt på det kollegiale samvær – også på tværs af afdelinger og teams. Ved ansættelser vægtes positiv indstilling, fleksibilitet og gå på mod – ud over de faglige kompetencer og erfaringer. Udviser man de kvaliteter, er der gode udviklingsmuligheder i virksomheden.

Ny medarbejder
Nye medarbejdere bliver budt velkommen af teamet, og gennemgår som det første et introduktionsforløb i relevante teams, afdelinger og funktioner.Løbende udvikling af medarbejdernes kompetencer vægtes højt i virksomheden.  Kun ved at holde et højt kompetenceniveau kan vi skabe værdi for vores kunder – og tilfredse medarbejdere.

Fysiske rammer
Centrovice bor i dejlige arkitektoniske rammer midt på Fyn og tæt ved motorvejen, så det er let at komme til og fra virksomheden. Vores domicil har alle moderne faciliteter og bruges ugentligt til små og store kundearrangementer, hvilket skaber energi og liv i huset.

Besøg Centrovices hjemmeside på www.centrovice.dk
DLBR Sekretariatet - Agro Food Park 15 - 8200 Aarhus N - Email:   - Cookiepolitik
Forside Udskriv Tip en ven

Fakta om Centrovice
Hjemsted: Vissenbjerg og Ærø
Mere om Centrovice
Besøg Centrovices hjemmeside på www.centrovice.dk
Find virksomhed
Vælg din geografiske placering på kortet.